Zamjenica gradonačelnika održala sastanak s direktoricom EBRD-a u Hrvatskoj

IMG 5586 resize

Zamjenica gradonačelnika Tea Tomas danas je održala sastanak s direktoricom EBRD-a u Hrvatskoj Victoriom Zinchuk. Glavna tema sastanka, kojem su uz ostale predstavnike EBRD-a prisustvovali i direktori gradskih trgovačkih društava, bilo je upoznavanje s aktivnostima EBRD-a u Hrvatskoj te načini na bi EBRD mogao podržati razvojne planove Grada Slavonskog Broda.

Predstavnici Grada tako su iznijeli podatke o razvojnim projektima čija je realizacija u tijeku te onima koji će tek biti realizirani tijekom 2019. godine, s posebnim naglaskom na one sufinancirane bespovratnim EU sredstvima kroz ITU mehanizam. Također, razgovaralo se o projektima s područja gospodarenja otpadom, mogućnostima obnove voznog parka sustava javnog gradskog prijevoza te ostalim projektima od značaja za građane Slavonskog Broda.

Naime, uz podupiranje malog i srednjeg poduzetništva putem partnerskih financijskih institucija te aktivnosti vezane uz restrukturiranje javnog sektora, jedan od glavnih ciljeva EBRD-a u Hrvatskoj je i potaknuti održivi razvoj gradova.

 

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Zamjenica gradonačelnika održala sastanak s direktoricom EBRD-a u Hrvatskoj

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.