Brođani posjetili Noć muzeja 2019.

IMG 5637 resizeDiljem Hrvatske, točnije u 110 gradova te preko 230 muzeja, galerija i ostalih kulturnih ustanova, sinoć je održana četrnaesta po redu Noć muzeja.Tema ovogodišnje Noći muzeja bile su Inovacije i digitalna budućnost muzeja. Osim muzeja, u ovu manifestaciju su uključene i brojne galerije te baštinske, znanstvene i obrazovne ustanove diljem Hrvatske. Kao i ranijih godina, Noć muzeja obilježena je i u muzejima te galerijama grada Slavonskog Broda.

Tako su posjetitelji u prostoru Galerije Ružić mogli razgledati Godišnju izložbu Foto- kluba kadar SB, a za najmlađe posjetitelje organizirana je radionica stvaranja i pripovijedanja priča za djecu "Moć pripovijedanja - pripovijedanje u muzejskom okruženju" u sklopu projekta Galerokaz. U večernjim satima građani su mogli uživati i u glazbenom programu uz HPD „Davor“.
Posjetitelji Likovnog salona Vladimir Becić imali su priliku razgledati 14. izložbu novinske fotografije te izložbu recentnih radova brodskih slikara uz online izložbu njihovih radova.
U prostoru Spomen- doma Dragutina Tadijanovića postavljena je izložba "Dragutin Tadijanović: ravnatelj Instituta za književnost HAZU" . U suradnji sa Connect IT udrugom za razvoj informacijsko-komunikacijskih tehnologija organizirana je i radionica temeljena na ovogodišnjoj temi Noći muzeja Inovacije i digitalna budućnost. Polaznici su na grafičkim tabletima imali priliku kreativno ilustrirati motive iz pjesama Dragutina Tadijanovića.
Uz organizirane radionice i prezentacije, u prostoru Muzeja Brodskog Posavlja posjetitelji su mogli razgledati i izložbu „Slavonski Brod- 30 godina zaštićene arheološke zone“

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Brođani posjetili Noć muzeja 2019.

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.