POTPORA OBITELJSKOM GOSPODARSTVU ŠTEFANČIĆ I PRVOJ TURISTIČKOJ PRIREDBI „DANI MALINA“

stefancic.jpgNa poziv „Obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva Štefančić“ iz Gornje Vrbe gradonačelnik dr. Mirko Duspara sa suradnicima danas je posjetio promidžbeni štand na Korzu upoznavši se sa sadržajem prve turističke priredbe „Dani malina 2009“ i  obilježavanja 20.godišnjice postojanja i proizvodnje Ekološkog obiteteljskog gospodarstva Štefančić, začetnika ekološkog uzgoja malina i proizvodnje vina od malina u Hrvatskoj.
Tom prigodom gradonačelnik je istaknuo zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom s OPG Štefančić, redovitim izlagačem na brodskom „Katarinskom sajmu“ i sudionikom brojnih gradskih turističkih akcija. 
Proširujući ponudu na temelju 20-godišnjeg iskustva u uzgoju ove voćne vrste i proizvodnji autohtonih vina od malina, OPG Štefančić odlučio se za iskorak u turističkom smjeru organizacijom prvih „Dana malina“ koji počinju u petak okruglim stolom o proizvodnji jagodičastog i bobičastog voća. Nastavak je u subotu, 20.lipnja danom otvorenih vrata i pozivom za Brođane i goste iz šire okolice da posjete obiteljsku plantažu malina u Gornjoj Vrbi, degustiraju voćne prerađevine i upoznaju se s novom turističkom ponudom.
  

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti POTPORA OBITELJSKOM GOSPODARSTVU ŠTEFANČIĆ I PRVOJ TURISTIČKOJ PRIREDBI „DANI MALINA“

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.