Grad je i ranije ukazivao na problem oborinske odvodnje stambenih zgrada u produžetku Cesarčeve ulice

IMG 4b14b980dd126f8ae877d03301ad223c V resize

Zbog naglog porasta temperature, brzog topljenja snijega te velikih količina kiše koje su nakon toga zabilježene na području Slavonskog Broda, jučer se u pojedinim dijelovima grada pojavio problem nakupljanja oborinskih voda. Jedna od lokacija na kojima je zabilježena najveća količina nakupljene vode je produžetak Ulice Augusta Cesarca, a problem kojem su izloženi stanari ove ulice posljedica je neodgovarajućih rješenja prilikom izgradnje samih zgrada.

Naime, do problema na ovoj lokaciji dolazi zbog činjenice da zgrade nemaju riješeno pitanje odvodnje oborinskih voda na zemljištu na kojem se nalaze. Grad Slavonski Brod nije nadležan za pitanje izgradnje oborinske odvodnje na ovom zemljištu nego je za isto isključivo odgovoran vlasnik odnosno investitor stambenog objekta.

Ovim putem ističemo žaljenje zbog situacije kojoj su ovih dana bili izloženi stanari stambenih zgrada u produžetku Cesarčeve ulice, no iz svega navedenog jasno je kako je nastali problem posljedica neodgovarajućih rješenja prilikom same izgradnje kako sporne tako i susjednih zgrada na ovoj lokaciji. Unatoč tome, nadležni gradski odjel Grada Slavonskog Broda stoji na raspolaganju upraviteljima zgrada sa svim potrebnim informacijama i savjetima kako bi se ovaj problem riješio što prije na zadovoljstvo svih stanara.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Grad je i ranije ukazivao na problem oborinske odvodnje stambenih zgrada u produžetku Cesarčeve ulice

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.