Odličan interes sudionika na prvoj Crowdfunding akademiji Slavonski Brod

19020711632909U organizaciji Razvojne agencije grada Slavonskog Broda u Velikoj vijećnici Grada Slavonskog Broda održava se Crowdfunding akademija Slavonski Brod. (http://www.crowdfundingacademy.eu/). Riječ je o prvom integriranom programu edukacije o crowdfundingu na području JI Europe. Dvodnevna edukacija namijenjena je poduzetnicima s područja Slavonskog Broda i okolice, s ciljem jačanja njihovih kompetencija u osiguravanju izvora financiranja, ali i ostvarivanja veće vidljivosti u javnosti.

Akademija je financirana u sklopu projekta "TURN-entrepreneurship in Slavonski Brod" financiranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

Crowdfunding akademija izazvala je zaista veliki interes javnosti, a dio sudionika dolazi i iz drugih gradova na području Hrvatske što dovoljno da je ovakva vrsta edukacije potrebna poduzetnicima.  U sklopu edukacije sudionici imaju priliku mogu naučiti kako privući građane da malim donacijama sudjeluju u financiranju njihovih inovativnih ideja, jer na taj nalčin i sami dobivaju priliku promijeniti okruženje u kojemu žive.

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Odličan interes sudionika na prvoj Crowdfunding akademiji Slavonski Brod

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.