Gradonačelniku u znak zahvale uručena plaketa NK „Marsonia“

bijelocrnanocNKmarosnia

Nogometni klub Marsonia ove godine obilježava 110. godišnjicu svog postojanja, a tim povodom organizira je svečana proslava „Bijelo-crne noći“. Uz dobru zabavu, Bijelo-crna noć ujedno je bila i prilika da klub zahvali svima koji su na značajan način doprinijeli stvaranju kluba kakav je danas. Tako su plakete dodijeljene Mariju Mandžukiću, Ivici Oliću, predsjedniku Hrvatskog nogometnog saveza Davoru Šukeru, gradonačelniku Mirku Duspari te županu Danijelu Marušiću. 

Naime, Grad Slavonski Brod posljednjih nekoliko godina ulaže značajna sredstva kako bi se omogućili što bolji uvjeti na stadionu kraj Save.Tako su u studenom 2018. godine započeli radovi na uređenju postojećih tribina na stadionu u vrijednosti od 440.860,00 kuna, a projektom je obuhvaćeno i postavljanje novih sjedala za gledatelje, izrada tunela za izlazak igrača na teren, montiranje novih kućica za rezervne igrače i delegate te ugradnja novog pulta u VIP loži. Također, sanirat će se i oštećenja na postojećoj podlozi tribina, prilazna stepeništa te će se urediti postojeća metalna ograda. 

Tijekom protekle godine obavljeni su i radovi na postavljanju nove vanjske ograde oko zapadnog dijela igrališta vrijedni 593.551,25 kuna, a Grad je tijekom 2015. godine financirao i izgradnju nove nadstrešnice iznad tribina, uređenje sanitarnih čvorova, garderoba, postavljanje dijela fasade te obnovu kotlovnice.

Svakako treba istaknuti i da će 2019. godinu obilježit još značajnije investicije. Tako će Grad uskoro raspisati natječaj za radove na I fazi Izgradnje istočne tribine Stadiona na Savi, a procijenjena vrijednost nabave iznosi 6.700.000,00 kuna.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Gradonačelniku u znak zahvale uručena plaketa NK „Marsonia“

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.