Vlada RH odlučila- Gospodarska zona Zapad se prodaje

Grad Slavonski BrodNakon što je na službenim stranicama Vlade Republike Hrvatske objavljena informacija o prodaji zemljišta Gospodarske zone Zapad, gradonačelnik Mirko Duspara uputio je dopis predsjedniku Vlade RH Andreju Plenkoviću i ministru državne imovine Goranu Mariću, kojim je zamolio da prilikom prodaje ovog zemljišta osiguraju gospodarski razvoj Slavonskog Broda.

Naime, gradonačelnik je zamolio predsjednika Vlade RH i ministra državne imovine da prilikom provedbe javnog natječaja prodaje ovog zemljišta, u vidu raskidnih klauzula ili drugih jamstava, osiguraju da budući vlasnik iskoristi njegov gospodarski potencijal te potakne razvoj industrijske proizvodnje i stvaranje novih radnih mjesta. Riječ je o pitanjima, naglasio je gradonačelnik, koja su od velike važnosti ne samo za grad Slavonski Brod, nego i za čitavu Republiku Hrvatsku.

Nacrt Odluke Vlade RH

Dopis gradonačelnika predsjedniku Vlade RH i ministru državne imovine

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Vlada RH odlučila- Gospodarska zona Zapad se prodaje

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.