U POVODU DANA ANTIFAŠISTIČKE BORBE ODANA POČAST SVIM ŽRTVAMA ZA SLOBODNU HRVATSKU

antifas7.jpg.jpgU povodu 22.lipnja, Dana antifašističke borbe, danas je izaslanstvo grada Slavonskog Broda ,u kojem su uz predsjednika Gradskog vijeća Miju Golubičića bili i zamjenici gradonačelnika Ilijana Vrbat Pejić i Zoran Ivanović, položilo vijence i zapalilo svijeće ispred Središnjeg križa i Spomen kosturnice na Gradskom groblju odajući počast antifašističkim borcima, braniteljima iz Domovinskog rata i svim žrtvama čiji su životi utkani u temelje slobodne Hrvatske.
Grad Slavonski Brod pokrovitelj je 7. memorijalnog malonogometnog turnira na razini Republike Hrvatske u spomen na sve branitelje iz Domovinskog rata koji su izvršili suicid. Uoči tog tradicionalnog susreta branitelja gradsko izaslanstvo položilo je vijenac ispred Središnjeg križa.

antifas3.jpg.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

ptsp3.jpg.jpg

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti U POVODU DANA ANTIFAŠISTIČKE BORBE ODANA POČAST SVIM ŽRTVAMA ZA SLOBODNU HRVATSKU

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.