Otvoreni 16. dani plesa Mije Čorak Slavenske

DSCN3834 resize

Mia Čorak Slavenska bila je najveća hrvatska balerina svih vremena i jedna od najutjecajnijih umjetnica svog vremena. Kako njezino ime ne bi otišlo u zaborav, posljednjih 16 godina, 20.veljače, na rođendan hrvatske primabalerine, u Slavonskom Brodu se organiziraju Dani plesa Mije Čorak Slavenske. Dani plesa započeli su svečanim postavljanjem vijenca na spomen ploču na rodnoj kući poznate hrvatske balerine u Ulici Ante Starčevića, a nakon toga u KKD „ Ivana Brlić- Mažuranić“ održana je Plesna večer na kojoj su se predstavili Studio za moderni i klasični ples "Brodski leptirići", Plesni studio "Shine" iz Osijeka, UDT Gombalište iz Zagreba te Plesna radionica Ilijane Lončar iz Požege. 

U sklopu bogatog programa 16. Dana plesa svakako treba istaknuti i datum 23. veljače 2019. kada će biti održana gala večer hrvatskih nacionalnih baletnih ansambala, na kojoj će sudjelovati HNK u Osijeku, HNK Ivana pl. Zajca u Rijeci, HNK u Splitu te HNK u Zagrebu. 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Otvoreni 16. dani plesa Mije Čorak Slavenske

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.