Zamjenik gradonačelnika održao sastanak sa zamjenicom Pravobraniteljice za osobe s invaliditetom

povjerenica21022019

Zamjenik gradonačelnika Hrvoje Andrić danas je održao sastanak sa zamjenicom Pravobraniteljice za osobe s invaliditetom Mirom Pekeč Knežević te predstavnicima Povjerenstva za osobe s invaliditetom Grada Slavonskog Broda. Naime, u studenom 2018. godine u Osijeku je otvoren Područni ured institucije Pravobranitelja za osobe s invaliditetom. Područni ured nadležan je, između ostaloga, i za područje Brodsko-posavske županije. Upravo iz tog razloga na današnjem sastanku se razgovaralo o aktivnostima koje Grad Slavonski Brod poduzima s ciljem poboljšanja položaja osoba s invaliditetom na svom području. Uz to, razgovaralo se i o izazovima s kojima se Grad i Povjerenstvo susreću prilikom provedbe ovih aktivnosti te o prijedlozima za uspostavljanje suradnje u njihovoj daljnjoj provedbi. 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Zamjenik gradonačelnika održao sastanak sa zamjenicom Pravobraniteljice za osobe s invaliditetom

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.