Odluka o sadržaju strateške studije u postupku strateške procjene utjecaja na okoliš za Izmjene i dopune Prostornog plana uređenja grada (PPUG-a) Slavonskog Broda i Izmjene i dopune Generalnog urbanističkog plana (GUP-a)

Na temelju članka 68. stavka 3. Zakona o zaštiti okoliša (Narodne novine, broj 80/13, 78/15, 12/18, 118/18) i članka 11. Uredbe o strateškoj procjeni utjecaja strategije, plana i programa na okoliš (Narodne novine, broj 03/17) Gradonačelnik Grada Slavonskog Broda donosi


O D L U K U
o sadržaju strateške studije u postupku strateške procjene utjecaja na okoliš za Izmjene i dopune Prostornog plana uređenja grada (PPUG
-a) Slavonskog Broda i Izmjene i dopune Generalnog urbanističkog plana (GUP-
a) grada Slavonskog Broda u jedinstvenom postupku
(u daljnjem tekstu: liD PPUG-a Slavonskog Broda i liD GUP-a grada Slavonskog Broda)

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Odluka o sadržaju strateške studije u postupku strateške procjene utjecaja na okoliš za Izmjene i dopune Prostornog plana uređenja grada (PPUG-a) Slavonskog Broda i Izmjene i dopune Generalnog urbanističkog plana (GUP-a)

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.