ASFLATIRANA ŠUBIĆEVA ULICA NA JELASU I PRILAZ GRADSKIM STANOVIMA U KAŽOTIĆEVOJ

psubicasf.jpgPolaganjem završnog asfaltnog sloja ovih dana završena je rekonstrukcija 600 metara duge ulice Pavla Šubića na Jelasu koja ima veliko prometno značenje jer povezuje mjesne odbore Jelas i Josip Rimac preko nedavno izgrađenog mosta na Mrsunji. Prometno povezivanje ova dva mjesna odbora bit će zaokruženo nakon što se uskoro izgrade i pješačke staze u Velikanovićevoj i Ulici 3. gardijske brigade.
Asfaltiran je i produžetak Kažotićeve ulice do zgrade s 12 gradskih stanova s parkiralištem za stanare. Poslije otvaranja cestovnog gradilišta u Ulici Stjepana Marjanovića na Plavom polju, slijede i rekonstrukcije cesta u Reljkovićevoj, Bakačevoj i Lopašićevoj ulici. 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti ASFLATIRANA ŠUBIĆEVA ULICA NA JELASU I PRILAZ GRADSKIM STANOVIMA U KAŽOTIĆEVOJ

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.