Predstavljena kampanja „Želiš li se mijenjati za moje mjesto“

IMG 6247 resize„Želiš li se mijenjati za mjesto" naziv je kampanje kojoj je glavni cilj osvijestiti građane Slavonskog Broda da ne parkiraju svoje automobile na mjesta predviđena za osobe s invaliditetom. Inicijatori kampanje su Radio 92fm/ Društvo multiple skleroze Brodsko posavske županije i Policijska uprava brodsko posavska, a partneri su Grad Slavonski Brod, Brodsko-posavska županija, HAK Auto klub „Marsonia“, Nezavisni cestarski sindikat, Brod plin d.o.o. i Đuro Đaković TEP- d.o.o.

Kako je pojašnjeno na današnoj konferenciji za medije, u sklopu kampanje su izrađene fotografije osoba s invaliditetom, građana Slavonskog Broda, koje će biti postavljene uz prometne znakove koji označavaju parkirna mjesta za osobe s invaliditetom. Na taj način poslužit će kao podsjetnik i opomena vozačima koji parkiraju na njihova mjesta.

Naime, mnogi vozači nisu svjesni problema koje osobe s invaliditetom imaju kada im je onemogućeno parkiranje na za njih predviđena mjesta. Na žalost, ovakve situacije se događaju na svakodnevnoj razini. Kampanja „Želiš li se mijenjati za mjesto" ranije je realizirana i u drugim hrvatskim gradovima, a pohvalio ju je i Europski parlament.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Predstavljena kampanja „Želiš li se mijenjati za moje mjesto“

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.