Održava se 3. Smotra studijskih programa Brodsko- posavske županije

IMG 6434 resizeDanas se u Kazališno-koncertnoj dvorani „Ivana Brlić-Mažuranić“ održava treća po redu smotra studijskih programa na kojoj učenici imaljupriliku saznati informacije vezano uz mogućnosti studiranja u Brodsko-posavskoj županiji. Smotra je i ove godine privukla velik broj srednjoškolaca koji su dobili priliku saznati nešto više o svom budućem fakultetskom obrazovanju.

Tako su predstavljeni programi Strojarskog fakulteta u Slavonskom Brodu, Fakulteta za odgojno-obrazovne znanosti u Osijeku, Veleučilišta u Slavonskom Brodu, Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo u Osijeku te sadržaji Studentskog centra u Slavonskom Brodu. U sklopu smotre održana je i panel rasprava na temu: „Ostati i uspjeti u Republici Hrvatskoj“. Otvorenju 3. smotre studijskih programa u ime Grada Slavonskog Broda prisustvovao je zamjenik gradonačelnika Hrvoje Andrić koji je pozdravio sve prisutne.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Održava se 3. Smotra studijskih programa Brodsko- posavske županije

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.