Održana osnivačka sjednica Kluba „Plavi cvijet“ - kluba roditelja i osoba s poteškoćama šireg autističnog spektra

IMG 6503 resize

Klub „Plavi cvijet“ novi je slavonskobrodski klub roditelja i osoba s poteškoćama šireg autističnog spektra. Naime, u prostoru OB "Dr. Josip Benčević danas je održana osnivačka sjednica na kojoj su definirani njegovi ciljevi i misija. Inače, danas, 2. travnja, obilježava se i Svjetski dan svjesnosti o autizmu te 40 godina djelovanja Saveza udruga za autizam u Hrvatskoj. Savez udruga za autizam već 12 godina obilježava Svjetski dan svjesnosti o autizmu kako bi se postigla veća razina informiranja i svijesti o poremećaju iz autističnog spektra, kao i o izazovima s kojima se suočavaju osobe s autizmom i njihove obitelji .Današnjoj osnivačkoj sjednici Kluba „Plavi cvijet“ u ime Grada Slavonskog Broda prisustvovao je zamjenik gradonačelnika Hrvoje Andrić.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Održana osnivačka sjednica Kluba „Plavi cvijet“ - kluba roditelja i osoba s poteškoćama šireg autističnog spektra

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.