PRIJEM ZA ČLANOVE TEKVANDO KLUBA „MARSONIA KUNA“ OSVAJAČE ODLIČJA S EUROPSKOG PRVENSTVA

tekkvandomk3.jpgU povodu izvrsnih rezultata brodskih tekvandoaša na Europskom seniorskom prvenstvu i Europskom kupu za kadete i veterane u tekvandou ITF načinom održanima u Umagu, danas je gradonačelnik Mirko Duspara sa suradnicima upriličio prijem za natjecatelje i vodstvo Tekvando kluba „Marsonia-Kuna“, predvođeno predsjednikom i trenerom Tomislavom Đakovićem.
Na europskoj tekvando smotri u Umagu u konkurenciji 357 natjecatelja iz 21 države boje Hrvatske branilo je pet članova „Marsonia-Kune“: kadet Marin Lovrić, kadetkinja Ena Aračić, juniorke Ana Bodon i Indira Ređepi te veteran Tihomir Kereta.  Naslove ekipnih i pojedinačnih europskih prvaka izborili su Ana Bodon (koja je proglašena najuspješnijom juniorkom prvenstva), Indira Ređepi, Ena Aračić i Marin Lovrić dok je veteran Tihomir Kereta bio drugi. Usto, velike zasluge za odličnu organizaciju prvenstva u Umagu pripadaju  predsjedniku Hrvatske udruge tekvando klubova Tomislavu Đakoviću, a u svojstvu suca sudjelovao je i Brođanin Branimir Bodon.
Čestitke mladim tekvandoašima na sjajnim uspjesima u Umagu i novoj potvrdi visoke kvalitete tekvando sporta u Slavonskom Brodu uputio je gradonačelnik Duspara obećavši kako potpora grada sukladno mogućnostima i dalje neće biti upitna.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti PRIJEM ZA ČLANOVE TEKVANDO KLUBA „MARSONIA KUNA“ OSVAJAČE ODLIČJA S EUROPSKOG PRVENSTVA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.