Upitnik za mlade u sklopu projekta „Grad za mlade“

Grad Slavonski Brod u suradnji sa Savjetom mladih Grada Slavonskog Broda i projektnim partnerom Fakultetom za odgojne i obrazovne znanosti, u sklopu projekta "Grad za mlade" financiranog od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, provodi upitnik za mlade koji je kreiran prema područjima djelovanja za mlade iz EU strategije za mlade: obrazovanju, zapošljavanju, sportu, kulturi, sudjelovanju u organizacijama civilnoga društva, volontiranju i sl.

Stoga ovim putem pozivamo mlade s područja Slavonskoga Broda, te one koji nisu iz Slavonskoga Broda ali tu borave zbog studentskih ili poslovnih obveza, da odvoje do 5 minuta, ispune upitnik te iznesu svoja mišljenja i stavove. Rezultati upitnika bit će interpretirani u strateško-planskome dokumentu za mlade Slavonskoga Broda kao finalnome produktu projekta „Grad za mlade“. Tim projektom Grad Slavonski Brod, zajedno sa Savjetom mladih naglašava da je glas mladih itekako važan te se upitnikom daje svim mladima prilika da iznesu svoja mišljenja koja će se zasigurno uvažiti prilikom kreiranja lokalnoga programa za mlade Slavonskoga Broda.

Upitnik za mlade

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Upitnik za mlade u sklopu projekta „Grad za mlade“

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.