ODRŽAN SEMINAR O OSNOVNIM PRAVILIMA PRI APLICIRANJU PROJEKTNIH PRIJEDLOGA PREMA FONDOVIMA EU

eufond1.jpg„Osnovna pravila pri apliciranju projektnih prijedloga prema fondovima EU“  bila je tema seminara kojeg su čelnicima Gradske uprave i trgovačkih poduzeća u vlasništvu Grada održale stručnjakinje iz Središnjeg državnog ureda za razvojnu strategiju i koordinaciju fondova Europske unije (SDURF). 
Rezultat je to dobre suradnje Razvojne agencije Grada Slavonskog Broda sa Središnjim državnim uredom za razvojnu strategiju i tvrtkom Raiffeisen Consulting. Uz korisne informacije o bespovratnim sredstvima EU, na ovom edukativnom seminaru posebno su obrađeni IPA operativni programi za regionalnu konkurentnost i za prekograničnu suradnju.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti ODRŽAN SEMINAR O OSNOVNIM PRAVILIMA PRI APLICIRANJU PROJEKTNIH PRIJEDLOGA PREMA FONDOVIMA EU

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.