ASFALTIRANA CESTA U ULICI ŠESTINAC I, U TIJEKU SANACIJA RELJKOVIĆEVE I BAKAČEVE

cestasestinac1.jpgGraditelji  brodskog „Cestara“ danas su asfatirali 120 metara dugu Ulicu Šestinac I čime je zaokružena izgradnja cesta u cijelom Naselju Šestinac. Pri kraju je ostvarenje ovogodišnjeg ugovora o izgradnji nerazvrstanih gradskih cesta nakon što je uz rekonstrukciju ceste u Marjanovićevoj ulici započela sanacija dijela Reljkovićeve i Bakačeve ulice. Istodobno, započela je i gradnja preostale dvije ugovorene pješačke staze u Velikanovićevoj i ulici 3.gardijske brigade čime će poslije izgradnje mosta preko Mrsunje još bolje biti povezani mjesni odbori J.Rimac i Jelas, a učenicima olakšan dolazak u područnu školu Hugo Badalić. 

 

stazavelikanovic1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

staza3gardbrig2.jpg

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti ASFALTIRANA CESTA U ULICI ŠESTINAC I, U TIJEKU SANACIJA RELJKOVIĆEVE I BAKAČEVE

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.