Održana humanitarna atletska utrka „I ja imam prijatelja policajca“

IMG 8aeceef01bef1aad684d856c1352319a V resize

Povodom obilježavanja 13. godine postojanja Zaklade policijske solidarnosti u Republici Hrvatskoj, u organizaciji Policijske uprave brodsko-posavske, Zaklade policijske solidarnosti te u suradnji sa Ultramaraton klubom Mazator danas je organizirana humanitarna atletska utrka pod nazivom „I ja imam prijatelja policajca “.
Kroz ovu sportsku aktivnost nastoji se djeci i odraslima približiti policajke i policajce kao prijatelje i zaštitnike našeg društva.

Organizatori su tako pružili priliku svim uzrastima da potrče prema Poloju, kroz utrku namijenjenu: predškolskoj dobi (100m), polaznicima prvih i drugih razreda (200m), trećih i četvrtih razreda (300m), petih i šestih razreda (600m), sedmih i osmih razreda (800m) osnovne škole te utrkama građana i građanki, policajki i policajaca, koji su od starta do cilja morali pretrčati pet kilometara.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Održana humanitarna atletska utrka „I ja imam prijatelja policajca“

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.