POČELI RADOVI NA GRADNJI KOLEKTORA OD SPLITSKE ULICE PREMA KOLONIJI

splitskakol1.jpgDanas je započela gradnja kolektora iz Splitske ulice na Budainci prema Kupskoj, Koranskoj i Bosutskoj ulici u Mjesnom odboru Kolonija u kojima je proljetos izgrađena sekundarna kanalizacijska mreža. Dužina kolektora je 610 metara s profilima cijevi od 800 do 1200 mm. Vrijednost radova iznosi 3,4 milijuna kuna zajedno s još ugovorenom izgradnjom 200 metara kolektorske mreže u Vinogorčevoj ulici (istočno od križanja s Jablanskom ulicom) u MO Brodsko Vinogorje što će uslijediti čim bude spojen kolektor do naselja u prometnom tzv. „uhu“ na Koloniji. Radove izvodi tvrtke "TEMO".
Gradnjom kolektora omogućit će se spajanje sekundarne kanalizacijske mreže u Kupskoj, Koranskoj i Bosutskoj ulici na gradski kolektor, a time i preduvjeti za izgradnju asfaltnih kolnika u ovim ulicama.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti POČELI RADOVI NA GRADNJI KOLEKTORA OD SPLITSKE ULICE PREMA KOLONIJI

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.