Održana konferencija za medije na temu kandidature i organizacije Europskog prvenstva u kajaku i kanuu u disciplini maraton 2023. godine u Slavonskom Brodu

01 1

Samo tri mjeseca nakon svečanog otvorenja, jučer je u prostorijama novoizgrađenog kajak kanu kluba održana konferencija za medije na izuzetno važnu temu za naše kajakaške klubove, a to je kandidatura i organizacija Europskog prvenstva u kajaku i kanuu u disciplini maraton 2023. godine u Slavonskom Brodu.

Tom prilikom, a kako bi se utvrdili preduvjeti za organizaciju Europskog prvenstva, od 7. do 9. lipnja u Slavonskom Brod boravili su g. Ruud Heiselaar, izaslanik Tehničke komisije Europske kajakaške federacije, g. Branko Lovrić, tajnik Europske kajakaške federacije i glavni tajnik Hrvatskog kajakaškog saveza te g. Marko Čurković, predsjednik Hrvatskog kajakaškog saveza.

Konferenciji za medije prethodio je detaljan pregled uvjeta na regatnoj stazi, rijeci Savi te uvjeta oko nje, obilazak malog gradskog kupališta, sportskih objekata te vožnja brodom rijekom Savom, nakon čega je održan radni sastanak. U protokolu boravka izaslanika bilo je još mnogo aktivnosti, a sve kako bi na što kvalitetniji način g. Ruud Heiselaar mogao načiniti bilješke o čijoj ocjeni ovisi i konačna odluka Izvršnog odbora Europske kajakaške federacije o gradu domaćinu Europskog prvenstva, a prema njegovim riječima, impresioniran je onim što je vidio.

Natječaj za organizaciju Europskog prvenstva 2023. godine otvara se 1. listopada te će odluka o tome biti donesena u proljeće 2020. godine.

Konferenciji je u ime Grada Slavonskog Broda nazočio zamjenik gradonačelnika g. Hrvoje Andrić.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Održana konferencija za medije na temu kandidature i organizacije Europskog prvenstva u kajaku i kanuu u disciplini maraton 2023. godine u Slavonskom Brodu

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.