Potpisan ugovor za projekt „Komunalna infrastruktura u Tvrđavi Brod“

tvrdava19

Nakon što je Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije, u ulozi Upravljačkog tijela za Operativni program „Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.“, donijelo Odluku o financiranju projekta „Komunalna infrastruktura u Tvrđavi Brod“, jučer je potpisan i ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava s nadležnim ministarstvom i Središnjom agencijom za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije.

Podsjetimo, Odlukom o financiranju Gradu Slavonskom Brodu dodijeljena su bespovratna sredstva u iznosu od 13.437.811,03 kn koja predstavljaju 85% prihvatljivih troškova projektnog prijedloga, dok je preostalih 15 % prihvatljivih troškova u iznosu od 2.371.378,42 kn osigurao Grad Slavonski Brod.

Provedbom ovog projekta urediti će se i izvesti komunalne instalacije te zamijeniti postojeća rasvjeta i to novom, energetski učinkovitom što će urbano preobraziti Tvrđavu Brod. Time će se stvoriti temeljni preduvjeti za njenu revitalizaciju, odnosno razvoj usluga i sadržaja usmjerenih zajednici.

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Potpisan ugovor za projekt „Komunalna infrastruktura u Tvrđavi Brod“

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.