Održano 55. Brodsko kolo i izbor najljepše Hrvatice u narodnoj nošnji

01 2

U sklopu 55. smotre folklora „Brodsko kolo“ sinoć je održana Revija hrvatskih narodnih nošnji i izbor najljepše Hrvatice u izvornoj narodnoj nošnji. Na ovoj već tradicionalnoj manifestaciji, u organizaciji Folklornog ansambla Broda, sudjelovalo je 18 djevojaka i snaši iz raznih krajeva Hrvatske, ali i Bosne i Hercegovine.

Ovogodišnja revija narodnih nošnji šesnaesta je po redu, a dosada se na svim održanim revijama moglo vidjeti preko 500 izvornih narodnih nošnji. Tako su posjetitelji i ove godine u Kazališno-koncertnoj dvorani „Ivana Brlić Mažuranić“  imali priliku vidjeti bogatstvo i ljepotu hrvatske folklorne tradicije, a u uz najljepšu Hrvaticu u narodnoj nošnji, izabrane su i tri prve te tri druge pratilje.

Reviji hrvatskih narodnih nošnji i izboru najljepše Hrvatice u narodnoj nošnji prisustvovali su zamjenica gradonačelnika Tea Tomas i zamjenik gradonačelnika Hrvoje Andrić. Cijeli program su uljepšali  folklorni i pjevački nastupi KUD-ova iz cijele Hrvatske.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Održano 55. Brodsko kolo i izbor najljepše Hrvatice u narodnoj nošnji

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.