Kulturni centar mladih - Poziv na prijavu produkcija/programa

U sklopu provedbe projekta „Kulturni centar mladih - Razvoj javno-civilnog partnerstva u kulturi u Slavonskom Brodu (KUL centar)“ otvoren je poziv na prijavu produkcija/programa za Kulturni centar mladih u Slavonskom Brodu. Svrha je ovih prijava prikupiti produkcije/programe za razvoj novo oformljenog Kulturnog centra mladih uključivanjem zainteresiranih građana i organizacija civilnog društva za sudjelovanje u kreiranju novih kulturnih i umjetničkih programa i sadržaja u Slavonskom Brodu.

Pozivaju se sve organizacije civilnog društva i zainteresirani građani da prijave svoje produkcije/programe za Kulturni centar mladih u Slavonskom Brodu.

Potrebni obrazac za prijavu produkcija/programa za Kulturni centar mladih u Slavonskom Brodu dostupan je putem sljedeće poveznice: http://kulcentar.kkd-ibm.hr/wp-content/uploads/2019/06/Obrazac-za-prijavu-programa-u-Kulturnom-centru-mladih.doc

Ispunjen obrazac potrebno je poslati najkasnije do 1. srpnja 2019. godine na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., putem pošte ili osobnim dolaskom na adresu:

Kazališno-koncertna dvorana Ivana Brlić Mažuranić
Trg Stjepana Miletića 12
35 000 Slavonski Brod

s naznakom: Prijava produkcija/programa za Kulturni centar mladih u Slavonskom Brodu

Projekt „Kulturni centar mladih - Razvoj javno-civilnog partnerstva u kulturi u Slavonskom Brodu (KUL centar)“ u vrijednosti 2.497.628,64 kn sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 2.122.984,34 kn, a iz proračuna Republike Hrvatske izdvojeno je 374.544,30 kn. Nositelj projekta je Kazališna družina Ivana Brlić Mažuranić, a partneri na projektu su Grad Slavonski Brod, Kazališno-koncertna dvorana Ivana Brlić-Mažuranić, Kino Klub Paluba 7, Udruga Kameleon & Mreža te Fotoklub Kadar SB.

Podršku u pripremi i provedbi projekta pruža Razvojna agencija Grada Slavonskog Broda.

Sadržaj poziva isključiva je odgovornost Kazališne družine Ivana Brlić Mažuranić.

Više informacija o projektu pronađite na http://kulcentar.kkd-ibm.hr/.

element2

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Kulturni centar mladih - Poziv na prijavu produkcija/programa

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.