Dan sjećanja, spomena i zahvale na poginule branitelje HVO-a iz Modrana i okolice

Modran1

 

Tradicionalni Dan sjećanja, spomena i zahvale poginulim pripadnicima 3.bojne 103.derventske brigade HVO iz Modrana i okolice i ove je godine okupio velik broj članova njihovih obitelji, prijatelja i suboraca. U sklopu Dana sjećanja održana je sveta misa za sve poginule, nestale i umrle hrvatske branitelje, a ispred spomen obilježja u Modranu, na koji su upisana i imena stradalih pripadnika 108. brigade ZNG-a, zapaljene su svijeće i položeni vijenci.

Zbog ratnih razaranja 90-ih godina stanovnici Modrana bili su primorani napustiti svoje domove, a velik broj njih ostao je živjeti upravo u Slavonskom Brodu. Upravo zato, počast svim stradalim braniteljima u ime Grada Slavonskog Broda iskazali su i gradonačelnik Mirko Duspara i gradski vijećnik Mario Rubil. 

Modran2

Modran3

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Dan sjećanja, spomena i zahvale na poginule branitelje HVO-a iz Modrana i okolice

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.