ZAKLJUČCI S 5. SJEDNICE KOLEGIJA GRADONAČELNIKA

kolegijgr2.jpgUSVOJEN PRAVILNIK O POSTAVLJANJU ANTENA, KLIMA UREĐAJA I REKLAMA
Na današnjoj 5. sjednici Kolegija gradonačelnika Slavonskog Broda Mirka Duspare usvojen je Pravilnik o postavljanju antena, rashladnih uređaja, natpisa, zaštitnih naprava na izlozima, jarbola, reklama i reklamnih panoa na području Grada Slavonskog Broda. Postojeće antene, klima jedinice, reklame... koje nisu postavljene u skladu s ovim pravilnikom (tako da nisu vidljive s javne površine) moraju se uskladiti s novim odredbama najkasnije šest mjeseci od stupanja na snagu ovog Pravilnika, osmog dana od objave u Službenom vjesniku  Brodsko-posavske županije.
Odlučeno je da se u tjedniku „Posavska Hrvatska“ objavi javni poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi Grada Slavonskog Broda za 2010. godinu, a predloženi rok za prijave je 15. rujna.
Izdana je suglasnost za  obavljanje predviđenih radova u Dječjim vrtićima „Ivana Brlić-Mažuranić“ – popravak ograde vrtića, postavljanje stropa i sanacija terase u dječjem vrtiću „Radost“. Odobreno je raspisivanje natječaja za zakup poslovnih prostora u Zajčevoj 2 (dva lokala u prizemlju) i Starčevićevoj 5 i izabrani  najpovoljniji ponuditelji za zakup javnih površina za prodaju lubenica.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti ZAKLJUČCI S 5. SJEDNICE KOLEGIJA GRADONAČELNIKA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.