U tijeku su radovi na izgradnji prometnice u Naselju kardinala Franje Kuharića

IMG 0898 1 resize

Naselje kardinala Franje Kuharića danas se pridružilo popisu lokacija na području grada na kojima se obavljaju radovi na izgradnji potrebne komunalne infrastrukture. Naime, u ovom gradskom naselju obavljaju se radovi na izgradnji prometnice, koja se proteže uz gradska zemljišta na kojima su mlade obitelji ostvarile pravo građenja.

Do sada je u naselju, izgrađeno ili je u procesu izgradnje 14 kuća, od čega se 10 kuća gradi na gradskim zemljištima na kojima su mlade obitelji, temeljem natječaja, ostvarile pravo građenja za izgradnju obiteljske kuće.

Završetkom izgradnje prometnice, završit će se i svi infrastrukturni radovi u ovom gradskom naselju, a do sada je uvedena električna mreža te su provedeni plin, voda i kanalizacija. Nakon izgradnje prometnice, u planu je uvođenje javne rasvjete. Time Grad Slavonski Brod sadašnjim i budućim stanovnicima naselja osigurava bolje uvjete života i ugodniji gradski život.

IMG 0897 resize

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti U tijeku su radovi na izgradnji prometnice u Naselju kardinala Franje Kuharića

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.