ZAVRŠNI RADOVI NA UREĐENJU OSMEROSTAZNE KUGLANE „VIJUŠ“

kuglvij1.jpgU tijeku su završni radovi na uređenju osmerostazne kuglane u suterenu Sportske dvorane „Vijuš“.   Nakon građevinsko-instalaterskih radova i spajanja kuglane na elektroenergetski sustav,  započelo je   postavljanje tzv. staza-položnica kako bi uskoro mogla uslijediti montaža preostale opreme (računalno upravljanih automata, pločastih segmenata i dr.) njemačke proizvodnje ugovorene s tvrtkom „Snježna lisica“ iz Zagreba. Očekuje se da će sva oprema biti montirana do kraja srpnja.  Time će grad Slavonski Brod postati bogatiji za moderan kuglački objekt kakvih je trenutno svega nekoliko u Hrvatskoj i na kojem će biti moguća organizacija najzahtjevnijih međunarodnih kuglačkih priredbi. Završetku radova na kuglani „Vijuš“ uz brojne kuglače najviše se raduju u brodskom prvoligašu „Zanatliji“ koji će u novoj kuglani konačno u svome gradu  sredinom rujna (19.9.) započeti novu prvoligašku sezonu.

vijkuglan19.jpg





PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti ZAVRŠNI RADOVI NA UREĐENJU OSMEROSTAZNE KUGLANE „VIJUŠ“

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.