ZAKLJUČCI S 6. KOLEGIJA GRADONAČELNIKA

kolegijgr3.jpgNa današnjoj 6. sjednici Kolegija gradonačelnika Mirka Duspare zatraženo je od Gradskog vijeća davanje suglasnosti gradonačelniku za potpis ugovora o sufinciranju IPA projekta „Sustav vodoopskrbe i vodoodvodnje s uređajem za pročišćavanje otpadnih voda“ budući da gradski udio premašuje iznos od milijun kuna i sukladno Zakonu o lokalnoj samoupravi mora se tražiti odobrenje predstavničkog tijela.
Usvojeno je izvješće o provedenoj prethodnoj stručnoj raspravi i utvrđen prijedlog Urbanističkog plana uređenja „Slavonijatrans“ koji će biti na javnom uvidu do 27.kolovoza.
Usvojen je prijedlog  jednogodišnjeg  ugovora o zakupu Stadiona kraj Save s NK „MV Croatia“ za odigravanje prvenstvenih i kup utakmica te jedan trening tjedno seniorskoj momčadi.
U usvojenom dodatku ugovora o zakupu Stadiona kraj Save s NK „Marsonia“ promijenjen je rok zakupa na jednu godinu, do kraja natjecateljske sezone 2009./2010.
Najpovoljniji ponuditelj za zakup gradskog poslovnog prostora u Zajčevoj 2 (prizemlje veličine 30 kvadrata) je Dječji centar „Logos“ iz Slavonskog Broda, a u Starčevićevoj 5  (prizemlje površine 109 kvadrata) „City Ex“ iz Zagreba.
Dana je suglasnost Osnovnoj školi „Milan Amruš“ za izvođenje radova na sanaciji krovišta.
Usvojen je prijedlog Povjerenstva za provedbu natječaja za prodaju građevinskog zemljišta u Zoni malog poduzetništva „Kolonija“ kojim je prihvaćeno 11 ponuda poduzetnika za gradnju proizvodnih pogone u zoni Kolonija gdje se dovršava gradnje komunalne infrastrukture. 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti ZAKLJUČCI S 6. KOLEGIJA GRADONAČELNIKA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.