Subvencioniranje javnog gradskog prijevoza učenicima i studentima s područja grada Slavonskog Broda

Grad Slavonski Brod i dalje će subvencionirati javni gradski prijevoz učenicima i studentima s prebivalištem na području Grada Slavonskog Broda. U svrhu reguliranja navedenog molimo zainteresirane učenike i studente da u periodu od ponedjeljka 09. rujna do petka 20. rujna 2019. godine, podnesu svoje zamolbe za subvenciju prijevoza za školsku godinu 2019/2020, na propisanom obrascu u Upravni odjel za društvene djelatnosti Grada Slavonskog Broda, Vukovarska 1,Slavonski Brod.

Učenicima i i studentima koji podnesu zamolbe u navedenom periodu, izdat će se potvrda s kojom će u poslovnici Terzić-busa na Autobusnom kolodvoru u Slavonskom Brodu, moći podići subvencioniranu mjesečnu kartu za mjesec rujan 2019. godine.

Učenici i studenti koji ostvare pravo na subvenciju prijevoza od strane Grada Slavonskog Broda, participiraju u prijevozu 100,00 kuna.

Učenici i studenti koji zamolbe za subvencionirani prijevoz ne podnesu do 20.rujna 2019.godine, iste mogu podnijeti i naknadno u 2019. godini.

1. Propisani obrazac podnositelji mogu dobiti u Upravnom odijelu za društvene djelatnosti Grada Slavonskog Broda.

2. Uz prijavu  je potrebno dostaviti
    - potvrdu o redovitom školovanju
    - presliku osobne iskaznice ili uvjerenje o prebivalištu
    - OIB učenika/studenta.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Subvencioniranje javnog gradskog prijevoza učenicima i studentima s područja grada Slavonskog Broda

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.