PROSLAVLJEN BLAGDAN SVETOG ILIJE PROROKA, ZAŠTITNIKA BOSANSKOG BRODA

svilija4.jpgDanašnjoj proslavi blagdana Svetog Ilije proroka, zaštitnika Bosne i Hercegovine i istoimene župe u Bosanskom Brodu  te 145. obljetnici osnutka bosanskobrodske župe uz mnoštvo vjernika nazočilo je i izaslanstvo Grada Slavonskog Broda predvođeno zamjenikom gradonačelnika Zoranom Ivanovićem i gradskim vijećnikom Mariom Rubilom. Središnje misno slavlje u prepunoj novoizgrađenoj crkvi sv. Ilije proroka predvodio je pomoćni biskup Vrhbosanske nadbiskupije msgr. Pero Sudar.  Pozdravljajući u ime gradonačelnika Mirka Duspare brojne okupljene vjernike i goste zamjenik Zoran Ivanović poželio je što više ovakvih vjerskih i svjetovnih okupljanja i što brži povratak života u Bosansku Posavinu. Proslavi blagdana zaštitnika Bosanskog Broda pridružili su se i predstavnici državnih i županijskih institucija Republike Srpske i Federacije BiH te općine Bosanski Brod na čelu s načelnikom Milovanom Čerekom.
svilija7.jpg

 

 

 

 

 

 

 

svilija16.jpg

 

 

 

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti PROSLAVLJEN BLAGDAN SVETOG ILIJE PROROKA, ZAŠTITNIKA BOSANSKOG BRODA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.