Novo dječje Igralište iza robne kuće "Vesna"

ves

Ovako danas izgleda novo, moderno dječje igralište na Trgu Stjepana Miletića. Tako najmlađi Brođani i Brođanke na raspolaganju imaju razna igrala poput ljuljački, tobogana, klackalica, igrala za penjanje i sl. Podsjećamo, nakon što su vandali uništili staro igralište, ono je za dobrobit djece moralo biti uklonjeno, no Grad je za svoje najmlađe sugrađane obnovio taj prostor za igru te se danas tamo nalazi novo dječje igralište.

Kao grad prijatelj djece, Slavonski Brod već godinama sustavno ulaže u stvaranje sadržaja namijenjenih najmlađim sugrađanima pa tako i u postavljanje novih te održavanje postojećih dječjih igrališta na području grada. Gradska uprava Grada Slavonskog Broda ovim putem, ponovo apelira na građane da čuvaju novu opremu na javnim gradskim površinama, uključujući i elemente na dječjim igralištima jer, u konačnici, i o njima ovisi koliko će im dugo ona biti na raspolaganju.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Novo dječje Igralište iza robne kuće "Vesna"

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.