INTENZIVNO SE GRADI DJEČJI VRTIĆ NA „HEBRANGU“, DOGRAĐUJU STADIONI „STANKO VLAJNIĆ“ I NK „AMATER"

vrticah.jpgOvih vrelih srpanjskih dana u punom su jeku radovi na kapitalnim gradskim investicijama: novom dječjem vrtiću  u Naselju „Andrija Hebrang“, dogradnji stadiona „Stanko Vlajnić-Dida“ i NK „Amater“ te školskoj-sportskoj dvorani OŠ „Đuro Pilar“  na Koloniji. 
Na gradilištu dječjeg vrtića na „Hebrangu“ niče prizemlje modernog zdanja u kojem će biti prostora za smještaj ukupno šest skupina djece jaslićke i vrtićke dobi s pratećim sadržajima, a na katu će uz ostalo biti prostori za upravu ustanove „Dječji vrtići Ivana Brlić-Mažuranić“.  Vrijednost ove kapitalne investicije iznosi 11,7 milijuna kuna i bit će financirana iz proračuna ove i sljedeće godine. Građevinske radove izvode djelatnici tvrtke „Šprajc THD“, a instalacijske će „BGS elektrika“.
Na stadionu „Stanko Vlajnić-Dida“ dograđena je zapadna tribina i u tijeku su završni unutarnji građevinski i instalaterski radovi. Zbog udovoljavanja prvoligaškim standardima Hrvatskog nogometnog saveza došlo je do djelomične izmjene projekta. Skorim završetkom gradnje znatno bolje uvjete dobit će ne samo nogometaši već i brodski atletičari koji će konačno biti smješteni u funkcionalnim prostorima na stadionu s modernom  atletskom stazom.
Živo je i na gradilištu nogometnog stadiona „Amatera“ na Jelasu gdje se betoniraju nosači nadstrešnice nove tribine u  čijem  će sklopu uz sportske sadržaje biti  i  prostori za Mjesni odbor Jelas.

stankovl.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 amaternk1.jpg

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti INTENZIVNO SE GRADI DJEČJI VRTIĆ NA „HEBRANGU“, DOGRAĐUJU STADIONI „STANKO VLAJNIĆ“ I NK „AMATER"

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.