PRIJEM ČLANOVA POVJERENSTVA ZA OCJENJIVANJE KANDIDATURE GRADA U AKCIJI „ZELENI CVIJET“ HTZ-E

zelcvijet.jpgGrad Slavonski Brod kao cjelina po prvi puta kandidiran je akciji Zeleni cvijet-Volim Hrvatsku u ocjenjivanju uređenosti velikih gradova u unutrašnjosti. Tijekom dvodnevnog boravka u Slavonskom Brodu članove ocjenjivačkog povjerenstva Hrvatske turističke zajednice u društvu predsjednika gradske Turističke zajednice prof. Pere Matića i direktora ureda Turističke zajednice Brodsko-posavske županije Petra Huljića danas je primio zamjenik gradonačelnika Zoran Ivanović.  Izražavajući zadovoljstvo spoznajom da je nakon niza pojedinačnih priznanja kandidiran i Grad kao cjelina, Zoran Ivanović kazao je kako će gradska uprava nastojati učiniti sve što može kako bi Slavonski Brod postao još ljepši i uređeniji grad i kako bi se što više podigla kultura življenja, osjećaj za estetiku i ekološka svijest.
Uz turističke djelatnike i brodski „Komunalac“, posebne pohvale upućene su sugrađanima, posebno mladima, koji brižljivo i s puno ljubavi čuvaju uređene zelene površine i sami se trude uljepšati životni okoliš.  Da su pozitivni pomaci u uređenosti Slavonskog Broda svake godine sve uočljiviji potvrdila je i predsjednica ocjenjivačkog povjerenstva HTZ-e Ines Paškvan-Kangler.
  -Obzirom da smo dosad više puta bili  Slavonskom Brodu, mogu reći da smo jako zadovoljni viđenim velikim pomacima. Puno je cvijeća, uređenosti i čistoće, vidjeli smo i novu šetnicu, uređenu Tvrđavu, nove ponude. Rang listu kandidiranih gradova donijet ćemo nakon obilaska svih gradova, a onda sredinom rujna s predstavnicima medijskih pokrovitelja idemo u drugi obilazak odabranih gradova nakon čega ćemo donijeti konačnu odluku, kazala je Ines Paškvan-Kangler. 
   Uz Grad kao cjelinu, ove godine u akciji Zeleni cvijet kandidiran je i park kod restorana „Brođanka“, benzinska crpka u Svačićevoj i originalni suvenir tvrđavskog vojnika.
zelcvijet2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

zelcvijet3.jpg

 

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti PRIJEM ČLANOVA POVJERENSTVA ZA OCJENJIVANJE KANDIDATURE GRADA U AKCIJI „ZELENI CVIJET“ HTZ-E

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.