Organiziran Znanstveno stručni skup MEDICINA ZA ŽIVOT- ŽIVOT ZA MEDICINU

IMG 9109 resize

Povodom proslave 80 godina internog odjela danas se u Glazbenoj školi u organizaciji Opće bolnice „Dr. Josip Benčević“ Slavonski Brod - Služba za internističke djelatnosti, održava znanstveno stručni skup MEDICINA ZA ŽIVOT- ŽIVOT ZA MEDICINU. Pokrovitelji skupa su Opća bolnica „Dr. Josip Benčević, Slavonski Brod; Sveučilište J. J. Strossmayera Osijek, Medicinski fakultet Osijek; te Sveučilište J. J. Strossmayera Osijek, Fakultet za dentalnu medicinu i zdravstvo. 

Program je započeo u 12 sati pozdravnim govorima organizatora i povijesnim pregledom Službe do današnjih dana kojeg je iznijela prof.dr.sc. Blaženka Miškić, nakon čega su uslijedila predavanja izlagača. Na kraju programa predviđena je dodjela priznanja te domjenak. Skupu je prisustvovao i gradonačelnik grada Slavonskog Broda Mirko Duspara, dr. med. 

Proslavom 80 godna postojanja Internog odjela želi se zahvaliti svim članovima Internog odjela i članovima obitelji njihovih prethodnika na uloženom vremenu i trudu koje su odvojili za bolesnike, medicinu, grad i život u cijelosti.

 

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Organiziran Znanstveno stručni skup MEDICINA ZA ŽIVOT- ŽIVOT ZA MEDICINU

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.