Otvoreno je javno savjetovanje u svrhu unaprjeđenja kulturne ponude u gradu

 

U sklopu provedbe projekta "Kulturni centar mladih - Razvoj javno-civilnog partnerstva u kulturi u Slavonskom Brodu (KUL centar)" otvoreno je javno savjetovanje putem kojih se pozivaju građani i organizacije civilnog društva da predlože programe/projekte/aktivnosti u svrhu unaprjeđenja kulturne ponude u gradu Slavonskom Brodu. Obrazac javnog savjetovanja dostupan je na poveznici te se pozivaju svi zainteresirani da pristupe ispunjavanju istoga.

Odgovarajući akt (model rada) koji je predložen za upostavu KUL centra dostupan je na sljedećoj poveznici. 

Javno savjetovanje otvoreno je do 15. listopada 2019. godine, a obrazac možete poslati na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., putem pošte ili donijeti osobno na adresu: Kazališno-koncertna dvorana „Ivana Brlić-Mažuranić“, Trg Stjepana Miletića 12, 35 000 Slavonski Brod s naznakom: Javno savjetovanje o „Modelu sudioničkog upravljanja Centrom mladih - KUL centar“ u Slavonskom Brodu. 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Otvoreno je javno savjetovanje u svrhu unaprjeđenja kulturne ponude u gradu

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.