MONTIRANA OPREMA U OSMEROSTAZNOJ KUGLANI „VIJUŠ“ !

kuglangot1.jpgDanas je završena montaža opreme u osmerostaznoj kuglani u sportskoj dvorani „Vijuš“. Preostaje samo temeljito čišćenje kuglane, probno bacanje i testiranje automata i upravljačkih pultova, nakon čega kuglana može spremna dočekati tehnički pregled. Do sredine kolovoza stići će i automatska čistilica staza.  Brojni kuglači, osobito iz brodskog  prvoligaša Zanatlije, s nestrpljenjem iščekuju izdavanje uporabne dozvole kako bi se kuglana što prije mogla koristiti za treniranje i odigravanje službenih utakmica.
   S kolikim su zanimanjem pratili izvođenje radova, svjedoči i to da su svakodnevno dolazili na Vijuš zanimajući se za svaki detalj.

SLAVONSKI BROD BOGATIJI ZA PRVORAZREDAN SPORTSKI OBJEKT
   -Poznavajući nove kuglačke objekte izgrađene posljednjih godina u Hrvatskoj, objektivno ova kuglana među najljepšima je i vizualno, a i po funkcionalnosti među najkvalitetnijima jer uz osam staza posjeduje i sve potrebne prateće sadržaje - četiri svlačionice, veliko gledalište,  poslovne prostore.  Zaista, zahvaljujući Gradu Slavonskom Brodu dobili smo prvorazredan sportski objekt vrhunske kvalitete na ponos svima nama koji će kuglačkom sportu u Brodu i okolici, od najmlađih uzrasta do rekreativaca, omogućiti idealne uvjete za još snažniji razvoj. 
Jedva čekamo službeni početak rada kuglane i bili bismo najsretniji da već od početka kolovoza, kada počinjemo s pripremama za novu prvoligašku sezonu, možemo ovdje trenirati. No, do tog trenutka snaći ćemo kako budemo znali i umjeli sretni što ćemo prvoligaške susrete uskoro moći igrati u svom Brodu, ističe predsjednik kuglačkog saveza Brodsko-posavske županije i tajnik KK „Zanatlija“ Ivica Kovačević.

kuglangot9.jpg

 

 

 

 

 

 

 

kuglangot.jpg 

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti MONTIRANA OPREMA U OSMEROSTAZNOJ KUGLANI „VIJUŠ“ !

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.