Otvorena savjetovanja

Prijedlog Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o komunalnom doprinosu

Temeljem članka 78. stavka 1. Zakona o komunalnom gospodarstvu („Narodne novine“  br. 68/18, 110/18) i članka 95. stavak 5. Općeg poreznog zakona („Narodne novine“ br. 115/16, 106/18), Gradsko vijeće Grada Slavonskog Broda je na svojoj 11. sjednici, održanoj dana 11. travnja 2019. godine, usvojilo Odluku o komunalnom doprinosu (Službeni glasnik Grada Slavonskog Broda br. 3/19.).

U smislu odredbi članka 79. stavak 1. Zakona o komunalnom gospodarstvu, predmetnom Odlukom su dosadašnje četiri zone komunalnog doprinosa spojene u dvije komunalne zone. Obzirom na učinjeno spajanje zona, predloženim prijedlogom Odluke o komunalnom doprinosu preciznije se određuju granice između pojedinih zona i daje se potpuni popis ulica po pojedinim zonama i mjesnim odborima.

ADRESA I NAČIN PODNOŠENJA MIŠLJENJA, PRIMJEDBI I PRIJEDLOGA Pisane primjedbe na prijedlog Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o komunalnom doprinosu dostavljaju se na zadanom obrascu (u prilogu) i to elektroničkom poštom na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

O D L U K A o izmjenama i dopunama Odluke o komunalnom doprinosu grada Slavonskog Broda (pdf)

OBRAZAC sudjelovanja zainteresirane javnosti u savjetovanju o nacrtu općeg akta Gradskoga vijeća Grada Slavonskog Broda (pdf)

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Otvorena savjetovanja Prijedlog Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o komunalnom doprinosu

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.