Otvorena savjetovanja

Prijedlog odluke o izmjenama i dopunama Odluke o načinu pružanja javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada u Slavonskom Brodu

Predstavničko tijelo Grada Slavonskog Broda je 29. siječnja 2018.g. usvojilo Odluku o načinu pružanja javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada u Slavonskom Brodu (dalje u tekstu: Odluka) sukladno tada važećem Zakonu o održivom gospodarenju otpadom i Uredbi o gospodarenju komunalnim otpadom.

S obzirom da je u rujnu 2019.g. na snagu stupila Uredba o izmjenama i dopunama Uredbe o gospodarenju komunalnim otpadom (,,Narodne novine* 84/19) sve jedinice lokalne samouprave Odluku moraju uskladiti sa izmjenama u roku od 3 mjeseca od dana stupanja na snagu.

Stoga je upravni odjel Grada pripremio nacrt Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o načinu pružanja javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada u Slavonskom Brodu koji je u privitku ove objave.

Sukladno navedenom pozivamo zainteresiranu javnost da svoje prijedloge, primjedbe i komentare dostave zaključno s danom 25.11.2019.godine putem priloženog Obrasca na adresu e-pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

U privitku: 1. Nacrt prijedloga odluke o izmjenama i dopunama odluke o načinu pružanja javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada u Slavonskom Brodu.

2. Obrazac za savjetovanje sa zainteresiranom javnošću

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Otvorena savjetovanja Prijedlog odluke o izmjenama i dopunama Odluke o načinu pružanja javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada u Slavonskom Brodu

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.