Savjetovanje s javnošću

Javni poziv zainteresiranim osobama za iskazivanjem interesa za dodjelu u najam stanova u vlasništvu Grada Slavonskog Broda

Grad Slavonski Brod je u nastojanju da mladim obiteljima s područja grada, koje nemaju riješeno stambeno pitanje, olakša životne uvjete, pokrenuo projekt izgradnje dvaju stambenih zgrada u Ulici Vida Došena. U obje stambene zgrade nalazit će se šest stanova, koji su predviđeni za davanje u najam mladim obiteljima, i to po povoljnijim tržišnim uvjetima.

Osim povoljnije najamnine, mlade obitelji imat će i dodatnu sigurnost jer će s Gradom Slavonskim Brodom imati zaključen ugovor o najmu stana, što s privatnim najmodavcima često nije slučaj. Ovakva vrsta ugovora znatno olakšava prijavu boravišta, a samim time i upis djece u vrtiće i škole, sukladno njihovom mjestu boravka.

S obzirom da se radi o novom projektu za mlade obitelji, ovim putem pozivamo sve zainteresirane osobe (bračna zajednica) do 45 godina starosti na iskazivanje interesa za dodjelu u najam stana u vlasništvu Grada Slavonskog Broda, i to da način da ispune anketni upitnik, koji se nalazi u privitku ovog teksta. Ispunjeni anketni upitnik možete poslati putem e-maila na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a rok za predaju anketnih upitnika je 18. travnja 2017 godine.

Napominjemo da se u ovoj fazi projekta radi o prikupljanju interesa građana, kako bismo što kvalitetnije mogli utvrditi kriterije i uvjete davanja stanova u najam, a konačni kriteriji, bit će definirani javnim natječajem, na koji će se zainteresirane obitelji moći prijaviti.

Anketni upitnik - najam stanova za mlade obitelji

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Savjetovanje s javnošću Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću Javni poziv zainteresiranim osobama za iskazivanjem interesa za dodjelu u najam stanova u vlasništvu Grada Slavonskog Broda

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.