Ustanova za gospodarenje sportskim objektima - Informacije

Poziv na upise u školu plivanja na Gradskim bazenima

 

Škola plivanja na Gradskim bazenima

Gradski bazeni na Vijušu ovim putem pozivaju sve zainteresirane na upis u školu plivanja. Škola plivanja namijenjena je svim mališanima koji još uvijek ne znaju plivati ili nisu sigurni u svoje plivačke sposobnosti. Prijave, kao i sve informacije vezane uz program škole plivanja, mogu se dobiti na recepciji Gradskih bazena te putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Mjesečna cijena škole plivanja iznosi 150 kuna( iznos PDV-a uključen).

Plivanje se smatra jednim od najtemeljitijih oblika vježbanja koje uključuje većinu mišićni skupina i osigurava dobar aerobni učinak. Svi roditelji koji žele upisati svoje dijete u školu plivanja moraju priložiti liječničku potvrdu o zdravstvenom stanju svoga djeteta, odnosno potvrdu koja jamči da boravak i plivanje na bazenima ne može štetiti njegovom zdravlju.

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Bazeni - Informacije Poziv na upise u školu plivanja na Gradskim bazenima

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.