fbpx
Ispis
Gradonačelnik u petak putuje u Zagreb: tema sastanka onečišćenje zraka u Slavonskom Brodu

Iz Ministarstva zaštite okoliša danas je u ured gradonačelnika Slavonskog Broda Mirka Duspare,dr.med stigao poziv na sastanak radne skupine koja je okupljena u cilju prioritetnog rješavanja problema kvalitete zraka u Slavonskom Brodu.
 
Sastanku, koji će održati u petak 15. veljače 2013. u Zagrebu, prisustvovati će i brodsko-posavski župan Danijel Marušić,dr.vet.med. te predstavnici ključnih udruga koje rade na rješavanju ovog ekološkog problema.
 
Gradonačelnik Duspara pozdravlja ovu inicijativu ministra zaštite okoliša Mihaela Zmajlovića, jer kada je u pitanju onečišćenje zraka u Slavonskom Brodu mora postojati sinergija lokalne, regionalne i državne vlasti te svih ostalih relevantnih aktera. „ Drago mi je da je ministar zaštite okoliša prepoznao da smo uistinu svi na istoj strani i da nam je jedini cilj čist zrak u našem gradu“- istaknuo je gradonačelnik.
 
Gradonačelnik će u petak u Zagrebu predložiti da se idući sastanak radne skupine održi u Slavonskom Brodu i to zbog velikog broja sudionika sastanka koji će u petak otputovati prema glavnom gradu.

Poziv na sastanak radne skupine u Ministarstvu zaštite okoliša