fbpx
Ispis
Kategorija: Održavanje zelenih površina

Poštovani, kada se misli početi s orezivanjem starih krošnji na keju (o problemima ste obaviješteni) s obzirom da je idealan tajming po vama upravo sada (lisna masa je na minimumu? Riječ je o ovogodišnjoj investiciji.
Drugo pitanje je što možemo učiniti da se uspore brzine na keju: idealni bi bili ležeći policajci tipa onih na Hebrangu ili primjer Jaruna u Zagrebu jer  su vidjeli da preko onih postojećih traka mogu voziti istom brzinom pa zebra šokira i njih i pješake?

Odgovor: 12.03.2012.:
Vrijeme je za orezivanje platana, ali još se nije počelo s ovim radovima jer je specijalna auto-korpa poduzeća Komunalac upravo na popravku i još se ne zna kad će popravak biti završen. Čim se vrati to je prvi zahvat koji će biti obavljen po pitanju krošnji stabala.
Na Šetalištu braće Radić od Trga Sv. Trojstva do Trga S. Miletića je ograničena brzina "Zonom 30" tako da bi se vozači  morali pridržavati ograničenja propisanim prometnom signalizacijom u suprotnom čine prometni prekršaj. U starogradskoj jezgri nije preopručljivo postavljati umjetne izbočine za smanjenje brzine (kao što je to na Hebrangu) zbog profila prometnice kao i blizine građevina koje su pod konzervatorskim nadzorom te im je upitna statika konstrukcije,a vezano za pojavljivanje vibracija koje uzrokuju takvi usporivači prometa.

Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo, UO za graditeljstvo, prostorno uređenje i zaštitu okoliša

-Dopuna odgovora: 15.3.2012.:

Prema informacijama dobivenim od Poduzeća Hidraulika Kurelja, Donja Stubica, remont hidraulične platforme bit će završen oko 26.03.2012. godine. Molimo za razumjevanje, jer se radi o stroju koji mora imati maksimalnu i sigurnost i ispravnost tijekom rada.

Vaš Komunalac Slavonski Brod

U_radu.gif