fbpx
Ispis
Kategorija: Životinje

 

Poštovani,

obraćam Vam se sa slijedećom zamolbom. Naime na adresi Stanka Vraza 117,119,121 (velika stambena zgrada između Glogovice i naselja Mikrorajon)uočila sam oko 5 napuštenih pasa koji šetaju u čoporu, leže na cesti , najvjerojatnije su ih nesavjesni vlasnici odbacili.
Stanari im daju vode i nešto hrane ali to nije dovoljno jer tu ima i dosta djece pa postoji opasnost da ih psi i napadnu .
Psi se boje ljudi jer ih pojedinci tjeraju pa me strah i za pse da se tko ne bi iživljavao na njima. Inače su oker boje psi. Obratila sam se udruzi Victus ali su mi oni odgovorili da su udruga bez skloništa a da grad i županija nisu osigurali sklonište za pse.
Molim Vas da riješite ovaj problem.

ODGOVOR: 6.6.2013.

Poštovana,

Prije svega zavaljujemo Vam se što ste nas obavijestili o ovom problemu. Vaš upit proslijeđen je trgovačkom društvu Komunalac- higijeničarkoj službi, koja će odmah napraviti nadzor. Što se tiče pitanja skloništa za pse Grad Slavonski Brod radi na rješavanju ovog problema, no velika otegotna okolnost u cijelom slučaju bila je činjenica da je Grad ušao u novu godinu bez proračuna. Iz tog razloga od početka godine ništa se nije moglo poduzeti u kontekstu realizacije azila. Čim Gradsko vijeće usvojio gradski proračun to će se promijeniti. 

S poštovanjem,

Upravi odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo


U radu