fbpx
Ispis
Kategorija: Ostalo

Poštovani,

javljam vam se u vezi naših problema vezanih uz kuglanu Klarić na adresi E. Kumičića 2 (iznad podvožnjaka u Malom Parizu).
Potaknut sam, naime, noćašnjom, po tko zna koji puta, policijskom intervencijom, a  na poziv obližnjih stanara i opet zbog prekoračenja radnog vremena i puštanja preglasne glazbe i za vrijeme i poslije radnog vremena. Policija je bila na očevidu noćas 15.09.2016. u 00.20 sati i nije mi poznato da li su poduzeli nešto u smislu pravljenja zapisnika pa se evo obraćam i vama jer smo mi u okolnim zgradama već umorni od hodanja po županiji (ukidanje Državnog inspektorata nama stanarima nažalost otežava posao) i kontaktiranja s policijom, pa želim eto i vas ispred svih stanara upoznati s problemom. Kuglana, tj. kafić u njenom sklopu često puta narušava javni red i mir preglasnom glazbom i prekoračenjem radnog vremena premda je u neposrednoj blizini stambene zgrade kao i još nekoliko njih preko puta kod montažnog kružnog toka (Kumičićeva-Budakova). U popodnevnim satima, a najčešće četvrtkom i subotom, organiziraju rođendanske zabave za djecu premda ne posjeduju valjanu dozvolu za to. O financijskim malverzacijama po pitanju izdavanja računa i nabavke pića 'na crno' da i ne govorim, ali sumnjam da to spada u vašu nadležnost pa se ne bih puno zadržavao na tome. Često smo u kontaktu s policijskom upravom, ali ni nakon toga nažalost nema nekih pozitivnih pomaka, a s obzirom da nama koji stanujemo u tom dijelu Maloga Pariza sve skupa polako postaje mala noćna mora pa evo i vas obavještavamo o svemu s nadom da ćete nam pomoći u rješavanju ovoga problema u skladu s vašim zakonskim ovlastima i mogućnostima.

Unaprijed vam zahvaljujem....LP

ODGOVOR:16.9.2016.

Poštovani,

zahvaljujemo Vam što ste nam ukazali svoje povjerenje i obratili nam se s pitanjem. Naime, za Vaš problem nadležna je Policijska uprava brodsko posavska te Vam savjetujemo da im se ponovno obratite. Grad Slavonski Brod nema ovlasti za rješavanje problema poput ovog, ali ovim putem apeliramo na sve građane da se pridržavaju zakonskih odredbi u vezi javnog reda i mira te da ne remete normalan način života svojih sugrađana.

Lijep pozdrav!

Rijesen