fbpx
Ispis
Kategorija: Ostalo

Poštovani,

Majka sam djeteta koje je upisano u dječji vrtić Pčelica. Svjesna sam da traju radovi na sanaciji krova, te ste nas o tome i obavijestili. Mislila sam da će se problemi vezani na sanaciju krova odnositi na buku koja će ometati djecu za vrijeme njihovog boravka, a onda su nastupili i problemi sa prokišnjavanjem krova. Krov prokišnjava već mjesecima (u nekoliko navrata su i kante bile postavljene ispod mjesta gdje je curila voda u glavnom hodniku) da bi sve kulminiralo sa poplavom zbog koje su naša djeca preseljena privremeno u drugi vrtić. Sada ste našu djecu vratili nazad u Pčelicu, te dali izjavu da su problemi riješeni, ali...
vjerujem da krov više neće prokišnjavati, obzirom da je dovršen, ali da li ste pogledali stanje plafona i zidova unutra?!
Puni su vlage i pljesni, a naša djeca žive 8h u takvim prostorima! Zidovi u sobama imaju po nakupine vlage i plijesni i jednostavno sam u šoku kada ostavljam svoje dijete ujutro u vrtiću.
Molim odgovor i potvrdu da su sobe sigurne za boravak naše djece i da se zbog plijesni kojom su izloženi i koju svakodnevno udišu neće razboljeti!

Redovan sam platiša vrtića, te obzirom da i od mene očekujete da i ovakav opasni smještaj plaćam punu cijenu od cca 650kn, molim brz odgovor!

Lp,

Zabrinuta mama

ODGOVOR: 25.05.2017.

Zahvaljujemo Vam što ste nam se obratili, a koristimo ovu priliku da se Vama i svim drugim roditeljima ispričamo što je došlo do ovakve situacije.

Nažalost, do ovih posljedica došlo je zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta i obilnih padalina, na što nismo mogli utjecati, ali smo pokrenuli postupak sanacije i radovi su u tijeku. Radovi će biti dovršeni u što kraćem vremenskom periodu, a za vrijeme njihova trajanja djeca su smještena na sigurno.

Ljubazno Vas molimo za strpljenje i razumijevanje do rješavanja ovog problema!

Lijep pozdrav!

U radu