fbpx
Ispis
Kategorija: Gradski prijevoz

 PITANJE:

Mišljenja sam da radno vrijeme gradske blagajne nije prilagođeno potrebama građana tako da isti ne mogu svoje režije platiti u vrijeme kada su oni slobodni. Naime, zasigurno bi bilo prikladnije radno vrijeme do 19 ili 20 sati, barem 2 dana u tjednu. Sve subote bi trebale biti radne do 12 ili 13 sati. Ovako građani koji rade nisu uopće u mogućnosti platiti režije u gradskoj blagajni jer većina građana radi do 16 sati. Treba samo vidjeti koliko građana plaća režije u popodnevnim satima u "Banci Brod" gdje nema provizije ili su minimalne i sve će odmah biti jasno. S poštovanjem, M.Č. 

ODGOVOR:

Do sada su blagajne u gradskoj upravi, te poduzećima u vlasništvu grada radile jednokratno i to u radno vrijeme većine zaposlenih građana.
Gradska blagajna na Korzu za sada  utorkom i četvrtkom radi i u poslijepodnevnim satima odnosno od 10-17 sati upravo zbog građana koji prije podne ne
stignu platiti račune. Zahvaljujemo se na prijedlogu koji ćemo razmotriti u smjeru da se radno vrijeme u ova dva dana produži barem u ljetnom periodu.

Upravni odjel za financije i računovodstvo