fbpx
Ispis
Kategorija: Vijesti

libu

Danas je u Hotelu "Art" održana 13. Koordinacija grado/načelnika - Učinkovita organizacija kojoj je Grad Slavonski Brod domaćin. Riječ je o skupu koji već tradicionalno okuplja sve više grado/načelnika jedinica lokalne samouprave, a kojima je to prilika da dođu do relevantnih i aktualnih informacija te odgovora na pitanja s kojima se susreću u svom svakodnevnom radu. Također, riječ je o jedinstvenoj prilici da se na jednom mjestu, u društvu kolega i kompetentnih stručnjaka, razmijene mišljenja o najaktualnijim temama.

Uvaženi predavači i gosti su stručnjaci za aktualne teme iz svoje domene, a skupu su se odazvali brojni čelnici jedinica lokalne samouprave s područja Vukovarsko-srijemske, Osječko-baranjske, Brodsko-posavske, Požeško-slavonske i Virovitičko-podravske županije. 

Neke od glavnih tema koordinacije bili su projekti sufinancirani iz ESI fondova i izazovi financijske korekcije kroz javnu nabavu, komunalna infrastruktura, promjene koje uredskom poslovanju donosi nova Uredba, fiskalna odgovornost u proračunskom sustavu, digitalizacija i transparentnost kao temelji otvorenog grada i sl.

Okupljene je pozdravila zamjenica gradonačelnika Tea Tomas, izrazivši zadovoljstvo što je upravo naš grad domaćin skupa te se zahvalila organizatorima na organizacijipoželjevši svim uzvanicima dobrodošlicu u Slavonski Brod. 

IMG_1849_resize.JPG IMG_1850_resize.JPG IMG_1854_resize.JPG

IMG_1855_resize.JPG IMG_1858_resize.JPG IMG_1863_resize.JPG

IMG_1864_resize.JPG IMG_1866_resize.JPG libu.JPG