Ispis
Kategorija: Vijesti

viber slika 2020 06 17 07 23 09 resize

Svjetski dan glazbe i ove godine, u našem gradu, obilježit će se na zaista poseban način.
Grad Slavonski Brod u suradnji s udrugom „USUDI SE“ organizirao je manifestaciju Glazbeni Brod, odnosno obilježavanje Svjetskog dana glazbe.
Brođanke i Brođani će i ove godine u nedjelju, 21. lipnja od jutarnjih sati pa sve do kasnih večernjih sati, imati priliku uživati u raznim koncertima i zanimljivim glazbenim sadržajima.
Naime, na glavnom gradskom trgu Ivane Brlić-Mažuranić izmjenjivat će se glazbenici koji će svojim umjetničkim izričajem zabavljati sve prolaznike i sve one koji žele popiti kavu na „Korzu“.
Cjelokupan program Glazbenog Broda s raznovrsnim izvođačima koji će nastupiti ove godine (VS Ad Astra, In Corde, Glazbena škola Slavonski Brod, Open Jam Session, ŽPS Vesele šokice, Deja Vu, Noire, No4, Jurney Brothers) možete vidjeti na danom plakatu.
Bogat ovogodišnji program Glazbenog Broda te Svjetski dan glazbe proslavit će se i u sklopu programa 31. Brodskog glazbenog ljeta gdje će se glavnom gradskom trgu održati koncert puhačkih orkestara GLG Željezničar iz Slavonskoga Broda i Trenkovi Panduri iz Požege s početkom u 11:00 sati, u Crkvi Presvetog Trojstva održat će se orguljaška večer koncertom Pavla Mašića i Ante Knešaurek s početkom u 19:30 sati, a na platou Kazališno koncertne dvorane „Ivana Brlić-Mažuranić“ održat će se Pianotron, koncert Zvjezdana Ružića s početkom u 21:00 sat.
Ovim putem Grad Slavonski Brod poziva sve građane da posjete sve glazbene događaje, opuste se i uživaju uz kvalitetne glazbene sadržaje. Napominjemo – ulaz je besplatan!